Kinepolis organiseert epische 'The Lord of the Rings' filmmarathon

19 oktober 2023 — Op zaterdag 2 december 2023 staat er iets groots te gebeuren in alle Kinepolis-bioscopen: de epische fantasietrilogie 'The Lord of the Rings' wordt er opnieuw op het grote scherm vertoond. Bezoekers zullen tijdens de 12 uur durende marathon worden meegevoerd naar de betoverende wereld van Midden-aarde, waar ze de kans krijgen om de magie van een van de meest geliefde filmfranchises aller tijden te (her)beleven.

De 'The Lord of the Rings'-trilogie, gebaseerd op het succesverhaal van J.R.R. Tolkien, heeft wereldwijd miljoenen fans geboeid met zijn legendarische verhaallijn, adembenemende visuals en onvergetelijke personages. De adaptaties, onder regie van Peter Jackson, oogstten lovende kritieken en wonnen in totaal 17 Academy Awards, waaronder Beste Film voor 'The Return of The King'. 

Uit een rondvraag van de bioscoopgroep bij haar bezoekers bleek dat bioscoopgangers 20 jaar na de release van de laatste film nog steeds vragende partij waren om Frodo Baggins, Gandalf en Gollum opnieuw op het witte doek te zien schitteren. Kinepolis organiseert daarom op zaterdag 2 december een heuse 'The Lord of the Rings' filmmarathon. 'The Fellowship of The Ring', 'The Two Towers' en 'The Return of The King' worden tijdens het evenement in hun extended editions op het grote scherm vertoond. Bezoekers zullen dus niet de originele bioscoopversies van de films te zien krijgen, maar extra lange versies wat maakt dat zij kunnen genieten van maar liefst twee uur extra beeldmateriaal. In totaal goed voor 12 uur kijkplezier! Ze worden bovendien verwend met een goodiebag vol leuke souvenirs.

 

Programma*

10u00 — Aanvang

10u30 — 'The Lord of the Rings: The Fellowship of The Ring', Pauze

14u45 — 'The Lord of the Rings: The Two Towers', Pauze

19u30 — 'The Lord of the Rings: The Return of The King'

00u00 — Einde evenement

*De uren kunnen afwijken per gekozen voorstelling

 

Tickets voor de 'The Lord of the Rings' filmmarathon zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Kinepolis. De marathon vindt plaats in alle Kinepolis bioscopen zodat kijkers over het hele land de kans krijgen om de iconische momenten en epische gevechten op het grote scherm te herbeleven.

Tarief (incl. snacks, drinks en goodiebag)

- Normaal 2D: €39,95 

- Kinepolis Student Card: €35,45

- Kinepolis Movie Club: €36,60

Kinepolis AntwerpenKinepolis BraineKinepolis BruggeKinepolis BrusselKinepolis GentKinepolis HasseltKinepolis KortrijkKinepolis LeuvenKinepolis LiègePalace Liège en Kinepolis Oostende

 

Klik hier voor meer info en tickets

Klik hier voor beeldmateriaal

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Kinepolis

Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. In Europa telt Kinepolis Group NV 63 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep Landmark Cinemas en van de Amerikaanse bioscoopgroep MJR Theatres, telt Kinepolis ook 38 bioscoopcomplexen in Canada en 10 in de VS. In totaal heeft Kinepolis Group vandaag wereldwijd 111 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1 138 schermen en meer dan 200 000 zitplaatsen. Kinepolis’ medewerkers bezorgen miljoenen bioscoopbezoekers elke dag een onvergetelijke filmervaring. Meer info op www.kinepolis.com/corporate