"RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ" binnenkort te zien bij Kinepolis

In een aankondiging die muziekliefhebbers over de hele wereld in spanning hield, onthulde Beyoncé in oktober de komst van "RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ". De concertfilm zal vanaf 1 december twee weken lang in alle bioscopen* van Kinepolis te zien zijn. 

 

De uitverkochte 'RENAISSANCE'-tour van de Amerikaanse zangeres besloeg bijna vijf maanden en trok wereldwijd talloze bewonderaars. Ook bij ons konden fans het concert bijwonen. Wie toen geen tickets kon bemachtigen of het hele gebeuren graag een tweede keer meemaakt, kan vanaf 1 december in de bioscoopzalen van Kinepolis terecht.

In "RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ" wordt het volledige traject van de RENAISSANCE WORLD TOUR belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City, Missouri. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen. Beyoncé's RENAISSANCE WORLD TOUR werd buitengewoon goed ontvangen en bezorgde 2,7 miljoen fans de ervaring van hun leven.

Vanaf 1 december is de epische concertervaring wereldwijd op het grote scherm te zien. Tickets voor "RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ" zijn vanaf vandaag te koop bij Kinepolis. Voor informatie en tickets, bezoek de website van Kinepolis.

Beyoncé treedt met het nieuwtje in de voetsporen van Taylor Swift. De concertfilm "Taylor Swift: The Eras Tour" is nog heel even te zien bij Kinepolis.

 

*"RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ" wordt vertoond in Kinepolis Antwerpen, Braine, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Oostende, Rocourt en Palace Liège.

 

Klik hier om tickets te kopen

Klik hier voor beeldmateriaal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Kinepolis

Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer. In Europa telt Kinepolis Group NV 63 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep Landmark Cinemas en van de Amerikaanse bioscoopgroep MJR Theatres, telt Kinepolis ook 38 bioscoopcomplexen in Canada en 10 in de VS. In totaal heeft Kinepolis Group vandaag wereldwijd 111 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1 138 schermen en meer dan 200 000 zitplaatsen. Kinepolis’ medewerkers bezorgen miljoenen bioscoopbezoekers elke dag een onvergetelijke filmervaring. Meer info op www.kinepolis.com/corporate